Skip links

Kijk hoe doelen werkelijkheid worden binnen de koffieplaats met omega

Vrij recentelijk heb ik in Fratello een stuk geschreven met de identificatie “Starting Any Watch Selection With €5.000”. Uw Grand Seiko en Isotoop zijn er nog steeds, maar de oceaangroene en oranje Speedmaster MoonSwatch Vision ter wereld is in mijn bezit geworden. Ik heb tijdens een reis weer geluk gehad van een zeer waardevol bezoek aan Rado en ook aan Comadur, het ontwikkelingsbedrijf dat aardewerkexemplaren en armbanden maakt voor de fabrikant (u kunt een verhaal verwachten over de intrigerende, hightech fabricage van allerlei soorten keramiek spoedig). Tot mijn eigen fantastische schok en ook verbazing kocht de specifieke stofwinkel op de internationale luchthaven van Zürich drie varianten van MoonSwatches in zeer beperkte volumes * Sun’s stralen, Jupiter, samen met Planet.

Kijk hoe verlangens uitkomen in de cafeïnehoek – ik heb geluk gehad in heel Zürich
Kort nadat mijn echtgenoot en ik wegliepen met een roodachtig papieren Swatch-draagtas met de visie op deze planeet erin, merkten mijn partner en ik het geluid van teleurgestelde consumenten op. Ik moet zeggen dat ik toevallig verkregen. En toen ik eenmaal een verblijfsvergunning had gekregen, realiseerde ik me dat dit replica horloges precies zal doen wat ik dacht dat het zou kunnen bereiken. Mijn echtgenoot en ik dachten dat het zeker perfect zou passen bij onze door denim gedomineerde kledingcollectie, en dat doet het ook. Echter, omdat verzekerd, Laat ik het kort houden. Ik wilde gewoon verschillende positiviteit en veelkleurige foto’s onthullen van mezelf en de MoonSwatch.

Een zomerse openbare verkoop van Antiquorum-horloges in Monaco
De zomertijd is een klein seizoen in de horlogewereld. De Zwitserse merken stilgelegd en nieuwigheden zijn meestal moeilijk te vinden. Als je in het zuiden van Engeland aan het zomeren bent en geen zin hebt om nog een dag aan het strand te investeren om niets te doen, kan het een goede optie zijn om de openbare veiling Antiquorum in Monaco te zien. De bijzondere demonstratie begint met een voorproefje over Komt tot een einde, Kom op 1 juli 15 in het Auto-lidmaatschap p Monaco. En in het weekend van uw 17e en vrijdag de specifieke 18e, wordt de 373 ton bespaard om te presenteren op de privéjacht Golfclub delaware Monaco. Gevonden in de belangrijkste haven van Monaco, kan de bijzondere veiling op zichzelf ook daar plaatsvinden, op 1 juli negentiende eeuw.

Wat is er aan de hand met betrekking tot beroepen in heel Monaco?
De openbare verkoop van Monaco is van plan om te worden omschreven als een high-roller gelegenheid zonder minder dan 373 imitatie horloges omega, zoals een aantal uiterst intrigerende, gewilde ouderwetse en moderne horloges. De meeste uurwerken op de openbare veiling zijn afkomstig uit een paar hoofdcollecties in Zwitserland, Monaco en het Midden-Oosten. Reken op horloges via Patek Philippe, Y.G. Journe, evenals Rolex uurwerk. Eerder vermeld, zie je Good deal 132, een nieuwe Rolex-ref. 6263 Oyster Cosmograph Daytona “Paul Newman” geheel metaal. Het specifieke horloge zal naar verwachting € 300.000-500.1000 bieden.

Als je horloge verlangens heeft met een kenmerkend H?lo d’Azur gevoel, waarom kijk je dan niet eens naar horloges van Audemars Piguet en ook Rich Mille? Hele lot 373, ter illustratie, is echt een Richard Mille Brain Tourbillon Vanitas Vanitatum ref. RM52-01. Dit kan een uniek horloge zijn met een tourbillon-regelaar van één minuut in een gebruikte donkerbruine parelkast.

Je hebt misschien de schatting in gedachten, ik ook, maar Antiquorum heeft het idee niet bekendgemaakt. Ik denk dat we alleen maar moeten afwachten en ontdekken. Lees ondertussen de erkende Antiquorum-website naar de informatie over de openbare veiling van Monaco van deze maand.

Veel plezier met het gebruik van de Maurice Lacroix Aikon #tide Benzilla
Je hebt misschien al eerder gehoord van het echte Maurice Lacroix Aikon #tij. Houd er rekening mee dat deze specifieke Aikon is gemaakt van geüpcycled plastic materiaal dat aan de oceaan is gebonden, waarvoor zeventien containers nodig zijn om één horloge te produceren en de gebruiksvriendelijke presentatie ervan. De specifieke Aikon van het plastic type is absoluut het veelkleurige horloge, maar de meest up-to-date Aikon #tide brengt meestal de toepassing van kleur naar het maximum dankzij de Thaise artiest Benzilla. Maurice Lacroix zette zijn/haar drieogige personage “LOOOK” – een geweldige niet-ingezetene die vanuit het niets snel naar huis van ons werd genoemd – rond de wijzerplaat.

De oogverblindende gloednieuwe Aikon heeft een nieuw quartz uurwerk in het 40 mm rode scenario met een Afro-Amerikaanse ring en ook een kroon rolex horloges replica. Dames flat azuurblauw, dat niet alleen de leesbaarheid bevordert en ook helpt om de wijzerplaatkunst duidelijk merkbaar te maken. De zonlichtoranje siliconen bandjes zorgen voor meer kleur, en ook het Easy Strap Exchange-systeem is handig voor het geval je extravagant bent.

De prijs van de nieuwste Maurice Lacroix Aikon #tide Benzilla kan €750 zijn. Bezoek voor meer informatie en ook toegankelijkheid de specifieke Maurice Lacroix-website.