Skip links

FAQ

Heb jij een vraag? Kijk dan hieronder of jouw antwoord ertussen staat. Zo niet? Dan kun je contact met ons opnemen via info@starsstudio.nl of Whatsappen / Bellen naar 06 82239133 / 0299 723165

Order en Verzending

Indien jij een bestelling hebt geplaatst met iDeal, Paypal of ontvang jij binnen 30 minuten een bevestiging van jouw bestelling via het opgegeven e-mailadres. Is dit niet het geval, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande manieren. 

Bij Stars Studio houden wij een maximale levertijd aan van drie werkdagen. Uiteraard streven wij ernaar om jouw order op werkdagen binnen 24 uur te verzenden.

Bij bestellingen tot € 75,- brengen wij voor Nederland € 6,95 en voor België €13,- in rekening. Bij bestellingen vanaf € 75,- hebben wij gratis verzending. 

Zodra jouw order verstuurd is, ontvang jij een e-mail met de factuur en de status afgehandeld. Zodra jouw pakket is afgeleverd bij het sorteercentrum van Post NL ontvang jij een e-mail met de tracking gegevens.

Indien jouw order nog niet is verstuurd, kunnen wij dit nog voor je aanpassen. Neem contact met ons op via bovenstaande manieren onder vermelding van jouw ordernummer.

Heb jij een leuk item over het hoofd gezien en wil je die graag toch nog toevoegen aan jouw bestelling? Indien jouw pakket nog niet verstuurd is, is dit natuurlijk geen probleem. Neem contact met ons op via bovenstaande manieren.

Ruilen en Retourneren

Sale items zijn uitgesloten. Deze nemen wij niet retour.

Mocht je niet tevreden zijn met één of meerdere artikelen, dan kun je het op eigen kosten binnen zeven dagen aan ons retourneren mits het artikel nog in goede staat is (niet gedragen), voorzien is van het originele label en de factuur met aangehechte bon is bijgesloten. Graag ook de reden van het retour invullen op de bijgeleverde factuur. Ontvang je liever een andere maat? Vermeld dit dan ook op jouw factuur met de juiste maat erbij. Bewaar de track en trace code tot de retour is verwerkt. Retourneren zonder factuur of afzender kunnen wij niet verwerken.

De retourzending kan naar onderstaand adres opgestuurd worden:

Stars Studio VOF
Peperstraat 30
1441 BJ Purmerend

Stars Studio is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje.

Niet helemaal tevreden met jouw aankoop en woon je in de buurt? Dan kun je jouw bestelling ook gewoon retourneren in de winkel. Let op, je ontvangt dan niet direct het aankoopbedrag terug. Dit zal worden teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is aangeschaft.

Wil je een artikel liever terugsturen voor een andere maat/kleur, dan is dat geen enkel probleem! Meldt dit op de pakbon (juiste maat/kleur) en wij sturen gratis -mits op voorraad- de juiste maat naar je toe.

Artikelen uit de sale kunnen niet geruild worden of retour worden gestuurd. Wij geven geen geld terug voor artikelen die zijn besteld in de sale.

We doen ons best om jou retour zo snel mogelijk te verwerken. Je ontvangt het aankoopbedrag uiterlijk binnen zeven werkdagen retour op jouw rekening.

Heb je hulp nodig?

Dan kun je contact met ons opnemen via info@starsstudio.nl of  Whatsappen / Bellen naar 06 82239133 / 0299 723165