Skip links

De 3 Rolex-uurwerkhorloges die ik zeker zou overwegen om vandaag te kopen

Nadat ik afscheid had genomen van het idee om een ​​gloednieuw Rolex-stuk te kopen, wees ik op de daadwerkelijke antieke keuzes die ik ervoor zou kiezen. Maar sommige van deze keuzes bieden met betrekking tot tarieven die we nooit ook zouden overwegen. Er zijn grenzen aan het budget dat ik bereid ben te wijden aan een Rolex, en nog veel meer exclusief, een stijl van chroomstaal. Serieus, ongeveer € 10, duizend is hoe mijn echtgenoot en ik de lijn brengen. Dat is nu zeker een hoop geld om mee te beginnen, zeker met de mogelijkheden die je binnen welk budget krijgt.

Zeg in geen geval adios om Rolex te kunnen
Desalniettemin, zoals ik al zei, heb ik nooit afscheid genomen van het beschouwde bezit van een Rolex-horloge volledig. Er zijn enkele ontwerpen die we heel graag zouden willen bezitten en ook willen gebruiken. De problemen namens hen zijn individueel en wijdverbreid voor een of alle horlogefans. In de eerste plaats schurken, ik heb het afgelopen jaar nog een artikel geschreven met vijf redenen waarom je een Rolex-horloge nodig hebt en vijf hoofdredenen waarom je dat niet doet. “Nodig” je bent zeker een goede overdrijving. Mijn partner en ik hebben er zeker geen enkele nodig en ook niet. Maar terugkijkend op de redenen waarom je 1 “nodig” zou hebben, gaan we volledig akkoord met oorzaak 1 door middel van verschillende als je momenteel het landschap op een gloednieuw horloge hebt gevestigd. Laten we snel beginnen en precies uitvinden met welke verschillende Rolex-uurwerkmodellen ik persoonlijk rekening zou houden bij het verwerven met de huidige economische markt. Samen met wie weet? De tarieven kunnen nog verder dalen.

Rolex uurwerk Sea-Dweller ref. 16600
Als je me precies zou vragen wat voor een enkel replica rolex horloge ik persoonlijk zou kiezen, dan zou je Sea-Dweller-ref. 16600 zou ons antwoord kunnen zijn. Het heeft het vermogen om de rest van mijn leven altijd mijn enige echte Rolex te zijn. Ik zou zelfs zo ver gaan om deze specifieke Sea-Dweller uit te roepen tot het belangrijkste horloge waar ik mijn hele leven heel gelukkig mee zou zijn. In een hele wereld van Speedmasters hier bij Fratello, kan dit zowel een voorhoofd als een paar doen stijgen. Maar het is een statement waar we niet bang voor zijn. De belangrijkste reden kan worden gevolgd tot de 1e keer Mijn partner en ik dragen een paar twintig jaar geleden een 16600 om mijn pols.

Ik zou ervaren hebben om verschillende Rolex horloges te dragen voordat ik de kans kreeg om uw Sea-Dweller te gebruiken. Hoewel op het moment dat mijn partner en ik het onze pols gebruiken en ook je formulier sloten, dacht ik iets dat we niet hadden gedacht met de extra versies vlak ervoor. Het was de 1e keer dat we het gevoel ervoeren dat een horloge in mijn hand is gemaakt. Van vijfenveertig × 15 mm met een zwaardere behuizing in vergelijking met Submariner, dit is een perfecte match om mijn pols. Hoe Rolex aanbiedingen heeft gemaakt en de waarheid heeft gemaakt, en ook de ketting, zorgt ervoor dat het heel eenvoudig is om aan te trekken. Dit werd mijn persoonlijke allereerste stijl geassocieerd met Rolex stuk duikhorloge wonder, en tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het beste. Een combinatie in de oproep: minus de Cyclops* en ook het frame worden steeds gebruikelijker voor het duikhorloge dat er misschien uit moet gaan zien. Voeg de kogelvrije, chronometer-gecertificeerde kwaliteit 3135 toe, en ik ben in orde.

Prijzen voor de 16600 zijn flink gestegen
Op dit moment beginnen de prijsklassen rond de € 10.000,- om een ​​16600 te krijgen met een veld en papieren. Maak eenvoudig de specifieke behoefte om dit te hebben los met behulp van een container en ook meldt dit, dit scheert ongeveer €1.Duizend weg van de kosten. Ik zou er zeker achteraan kunnen rennen met een doos en papieren, maar met de kosten die mogelijk tussen de € 10K-12K uitkomen, zijn deze binnen de limiet van wat ik bereid zou zijn te betalen. De afgelopen maand of twee zijn ze iets lager gedaald. Ondanks dit, zoals Paul vorig jaar uiteenzette, worden de Sea-Dweller 16600 en de Submariner 14600 steeds meer duurder. Een tijdje waren ze de laatste vriendelijke duikers die van Rolex Watch kwamen.

Wie weet wat er de komende maanden samen met de kosten gaat gebeuren? Het zal zeker intrigerend worden om te zien. Sinds Johnson in hun laatste bericht uitlegde over de kosten van Rolex-horloges, zijn de prijzen voor de meeste vijfcijferige ontwerpen slechts een klein beetje gedaald. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat dit soort modellen een van de latere typen was die in waarde gingen stijgen. Maar zowel deze technologie in de Submariner als de Sea-Dweller zijn geweldige horloges die modern genoeg kunnen zijn om uw dagelijkse persoon te worden die u kunt bereiken in verband met vintage aantrekkelijkheid. Daarom zou ik op zoek gaan naar een 16600 met tritium lume. Het voegt gewoon een klein beetje persona toe om het echt op te laten vallen. En ook opvallend genoeg zijn om de rest van mijn leven naast me te zijn.

Rolex horloge Milgauss ref. 116400GV
De volgende die beschikbaar is, is het Rolex-horloge Milgauss ref. 116400GV. Het eigenlijke grappige probleem zou kunnen zijn dat het op dit moment nog in het assortiment zit. Het is al sinds het bestaat sinds 3 jaar geleden. Een aantal mensen koos ervoor om in 2010 een update te krijgen met Watches And Amazing things, maar de mensen van Rolex bepaalden op een andere manier. Wanneer we last but not least een update hebben over de Milgauss, wordt het interessant om uit te zoeken of deze het beste kan zijn voor deze specifieke huidige editie. Zeker, Rolex zal de echte en een flink aantal waarschijnlijke gebruikssituaties bijwerken die zijn geïntroduceerd voor uw bestaande Air-King. Toch zijn we er nu echt niet echt bij. Samen met eerlijk gezegd, ik vind het helemaal niet erg, want ik heb een idee dat de tarieven kunnen stijgen voor dat bestaande ontwerp.

Uw interesse in het Rolex-horloge Milgauss voor veel van hen is eigenlijk hun eigenzinnigheid, maar het is gewoon cool volgens de criteria van Rolex. De Milgauss blijft een zeer serieus horloge dat met enige eigenzinnigheid is gemaakt door middel van de uitstekende combinatie van kleuren en de rode bliksemschicht. Omdat ik in de Purchasing Guidebook-post over de beste Rolex-uurwerkstijlen van de jaren 2000 heb besproken, houd ik er toch duidelijk rekening mee dat ik de specifieke Milgauss de allereerste keer ontdekte vanuit mijn Rolex-uurwerkadvertentiecadeau. Terwijl de aandacht is gevestigd op de specifieke Submariner, Sea-Dweller en ook GMT-Master II, Robert-Jan bekend als ons om te kijken naar de vers uitgebrachte Milgauss-ref. 116400GV. Het was ook bekend als de “Anniversary” -stijl met zijn verbluffende bestaan.

Trendy maar niet raar
Hoewel het op het eerste gezicht absoluut “uniek” leek in vergelijking met de andere Rolex-ontwerpen waar ik naar keek, groeide het snel over mij. Het contrast met de rode elementen in tegenstelling tot het donkergekleurde gezicht is prachtig en zorgt er ook voor dat het een prachtige look is. Voeg wat groen saffierglas toe, in feite is het een absolute veilige gok. Met een omstandigheid van 40 mm is dit een kleine vaste stof van meer dan 13 mm, uw replica horloges kopen krijgt de ideale specificaties. Binnen de omstandigheden, net als de voorlopers, heeft Rolex het eigenlijke horloge uitgerust met een Faraday-papegaaienkooi om dat te beschermen tegen permanente magnetische merken. In de innerlijke situatie gebruikte Rolex de automatische kwaliteit 3131. Het is echter het bijzondere speelse ontwerp en de stijl die het precies het juiste horloge voor mij persoonlijk maakt. Dit schittert, wordt legendarisch en het is zowel een voor de hand liggend als kleurrijk declaratieonderdeel. Naast dat, afkomstig van een familiegroep van ingenieurs die naast mij rondlopen in design en stijl, zul je mijn persoonlijke passie voor het horloge begrijpen.

Qua prijsklassen was de specifieke Milgauss 116400GV nog een van de slapers. De prijsklassen voor uw horloge zijn de afgelopen jaren echter enorm gestegen. In deze milde vorm is de verbetering van de aankoopprijs enigszins vergelijkbaar met de Sea-Dweller waar ik het net over had. De prijzen voor elke Milgauss met zwarte wijzerplaat beginnen samen met de natuurlijke parel rond € 9K en gaan ook omhoog om ongeveer € 14K te kunnen zijn voor elke gloednieuwe. Ik zou niet voor een nieuwe gaan, maar voor een van de vele eerste delen via 2007-2010. Het doet me denken aan de geweldige tijd in mijn levensstijl, wat de reden is dat het de volgende is voor deze lijst van onze toonaangevende ongeveer drie Rolex-uurwerkselecties.